Skip to content Skip to footer

3391 Kilometre Filmi OTTO Entertainment yatırımıyla sinema filmi olarak hayat buldu.

BİR UZAK MESAFE AŞKI HİKÂYESİ…

Genç kitap sever kitlenin en çok sevdiği yazarlardan Beyza Alkoç’ un bestseller olan ve yayınlandığı günden bugüne satış rakamları neredeyse 1 milyonu bulan aynı adlı romanından uyarlanan ‘3391 Kilometre’, OTTO Entertainment yatırımıyla sinema filmi olarak hayat buldu.

Sadece filmin tanıtımı için hazırlanan teaser’ları ve fragmanları bile milyonlarca izlenen filmin yayın tarihi 12 Ocak.

Tüm Türkiye’de ve yurt dışında önemli noktalarda vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek oturuyor. OTTO Entertainment yapımcılığında hayata geçirilen filmin kreatif yapımcısı ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak oldu.

Aşk Tesadüfleri Sever, G.O.R.A, Yahşi Batı gibi başarılı işlerin yapımcısı Böcek Films’in imzasını taşıyan filmin dağımtıcısı ise A90 Pictures olarak belirlendi. Filmde Müslüm Gürses, Zeynep Bastık, Nova Norda, Can Ozan, Cem Adrian gibi ünlü isimlerin parçaları yer alıyor. Bazı sanatçıların parçaları ise sadece bu filme özel olarak yazıldı ve bestelendi. Filmin tanıtımı için D&R’la ortak projeler de planlanıyor.

Başrollerini son dönemin gözde genç oyuncuları Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın paylaştığı ‘3391 Kilometre’ filminin ilk tanıtımı sosyal medyada ilgi odağı oldu ve birkaç saat içinde milyonları bulan izlenmesiyle birlikte eski adıyla Twitter olan X platformunda da gündeme oturdu.